Книгата „Религиозният туризъм: Манастирите - носители на българската духовност”

2009-06-08 03:25:16

Книгата „Религиозният туризъм: Манастирите - носители на българската духовност” е печатно издание на Първия черноморски туристически форум. Тя е седмата в поредицата публикации, реализирани от ВТК, „Славена” и „ФИЛ” в рамките на библиотека „Туризъм”. Изданието е посветено на религиозния туризъм като основна алтернативна форма на туризма.

Тя е седмата в поредицата публикации, реализирани от Варненска туристическа камара, „Славена” ООД и „Фил” ООД в рамките на библиотека „Туризъм”. Изданието е посветено на религиозния туризъм като основна алтернативна форма на туризма. Представените в нея теоретико-приложни разработки са дело на изявени и признати професионалисти в теорията и практиката на българския туризъм.

Авторски колектив: Варненски и Великопреславски митрополит д-р Кирил, Петър Грънчаров, д-р Стела Балтова, доц. д-р Марин Нешков, доц. д-р Соня Алексиева, д-р Стоян Маринов, доц. д-р Иван Марков, д-р Венцислав Статев, Силвия Щумпф, Любов Иванова, Олга Костадинова, Валери Кинов, Васил Тенекеджиев, Димитър Дичев, Анастас Ангелов, Тихомир Тачев, Наско Якимов.

октомври 2008 г.
145/200 мм, 142 стр.
мека подвързия
ISBN 978-954-579-748-4
Цена: 10.00 лв.

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.