„Почетен гражданин" на Варна, 2015

2015-08-17 16:49:25

На двама големи туристически деятели е отреден приза за "Почетен гражданин" на Варна

На заседание от 05 август 2015 г., Общински съвет Варна  удостои  със званието „Почетен гражданин на Варна” двама дългогодишни туристически деятели с огромен принос в развитието на Варненския туризъм.

 

Димитър Грозев  - Създател и пръв директор на първия в историята на България Институт по международен туризъм / днешният Колеж по туризъм при Икономически университет-Варна./  Той е също така дългогодишен Директор, а впоследствие Главен Директор на туристически комплекс „Балкантурист -Златни пясъци” , като под негово ръководство Златни пясъци се утвърждава като международен курорт от европейска величина.

 

Петър Дойчев – Управител на първия хотел на българското Черноморие -  „Роза”, икономист, екскурзовод, комплексен управител на първите хотели в днешния курорт ”Св.св. Константин и Елена” и началник отдел в „Златни пясъци”.

 

Варненска туристическа камара и Сдружение  „Култура и туризъм на българския  Североизток” ги поздравяват най-сърдечно и им пожелават здраве, дълголетие и творчески сполуки.

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.