Международно изложение „Фестивал вино и храна” - Варна 2016 г.

2016-04-18 18:17:23

За четвърта поредна година Българската асоциaция на сомелиерите и виноценители и Българската асоциация за кулинарна култура в партньорство с Община Варна, организират Международното изложение „Фестивал вино и храна” - Варна 2016г. , което ще се проведе в гр. Варна от 22 до 24 април 2016 г. в Център "Чайка"

За четвърта поредна година Българската асоциaция на сомелиерите и виноценители и Българската асоциация за кулинарна култура в партньорство с Община Варна, организират Международното изложение „Фестивал вино и храна” - Варна 2016г. , което ще се проведе в гр. Варна от 22 до 24 април 2016 г. в Център "Чайка" /ул."Н.Й.Вапцаров" 5/ и продължава традициите на изложенията и дегустациите на вина и храни от 30- те години на миналия век в града.

На изложението винарски изби и производители на хранителни продукти от цялата страна ще покажат своето производство от вина, меса, сирена, колбаси и хлебни изделия. Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на всички национални и регионални туристически браншови организации на хотелиерите и туроператорите. 

Гурме-зона „Ресторантът”, организирана от шеф готвач Петър Йоргов и екипът му, и тази година ще бъде съпътстващ Гурме фестивал "Варна 2016". Освен гурме меню на посетителите ще се предлага и show cooking, street food зона и семинари по здравословно хранене и съчетаване на вино и храна.

Повече подробности можете да откриете на: www.winefoodfestival.eu

 

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.