ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ: ЧЕТИРИНАДЕСЕТИ ЧЕРНОМОРСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ „РЕСТАРТ НА ТУРИЗМА – НОВА НАДЕЖДА”, 23-24 АПРИЛ 2021 Г.

2021-04-19 19:29:31

В днешната необичайна обстановка Варненска туристическа камара мобилизира сили и средства за провеждане на традиционния 14-ти Черноморски туристически форум.

В днешната необичайна обстановка Варненска туристическа камара мобилизира сили и средства за провеждане на традиционния 14-ти Черноморски туристически форум.

Събитието ще се проведе на 23-24.04.2021 г. в съответствие с актуалните противоепидемични мерки (онлайн-стрийминг).

Темата на форума ще бъде „РЕСТАРТ НА ТУРИЗМА – НОВА НАДЕЖДА“.

Участници от страната и чужбина ще представят коментари относно функционирането на туризма в условията на Ковид и ще споделят идеи за справяне с кризисните предизвикателства. С поглед към бъдещето студенти ще представят наградени разработки с креативни идеи за туризма. Част от събитието ще бъде посветено на юбилея „Варна – 100 години курортен град“.

Наред с това своя принос ще дадат и представители на науката с разработването на доклади, свързани с темата на конференцията, които ще бъдат издадени в специален сборник.

Варненска туристическа камара е твърдо убедена, че подобни инициативи сплотяват участниците в тях, повишават мотивацията и повдигат духа им в критични ситуации.

Каним Ви да се присъедините и да участвате активно, да задавате въпроси на лекторите и да научите повече за последните тенденции и събития в сферата на туризма от професионалисти в сектора. Можете да се включите по всяко време – така ще се получи една прекрасна отворена дискусия.

Форумът ще се проведе в онлайн вариант, спазвайки всички противоепидемични предписания на контролните органи. Събитието се организира с подкрепата на Община Варна, Министерство на туризма, Икономически университет – Варна и катедра Икономика и организация на туризма.

Пълната програма, лекторите и как да гледате на живо форума можете да откриете на официалната му страница: https://www.blackseatourismforum.com/

Присъединете се към нас и проследете форума! Нека не забравяме, че заедно сме по-силни.

 

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.