Innowave Summit се завръща във Варна за своето 7-мо издание!

2023-07-13 10:24:39

На 17 и 18 ноември 2023 г. в Дворец на културата и спорта - Варна едни от най-големите имена в сферата на Маркетинга, Онлайн търговията, Изкуствения интелект, Бизнес развитието и Иновациите ще споделят практически опит и ценни съвети пред над 5000 посетители.

На 17 и 18 ноември 2023 г. в Дворец на културата и спорта - Варна едни от най-големите имена в сферата на Маркетинга, Онлайн търговията, Изкуствения интелект, Бизнес развитието и Иновациите ще споделят практически опит и ценни съвети пред над 5000 посетители.

На сцената на една от най-успешните и големи технологични конференции в Югоизточна Европа ще се качат имена като Андрю-Уелд Муур - Директор “Продажби” към Meta / Facebook, Карлос Канту - Главен маркетингов директор във Freepik, Декс Бартон - Директор Маркетинг и Комуникации в DeepMind, компания на Google, Матю Крос - Съветник на Робърт Киосаки и Тони Робинс и още много други!

Ще бъдат разположени 7 ЕКСПО зони с над 120 щанда на едни от най-големите технологични компании в Европа и света.

Като част от събитието организаторите ще наградят най-иновативните медии, организации и фирми в различни сектори и сфери на бизнеса като Маркетинг, Онлайн търговия, Стартъп, Изкуствен интелект, Технологии и други.

Спестете до 65% от цената и вземете своя Super Early Bird билет тук: [Въведете кратък линк за проследяване като bit.ly, google short url или друг]

Последвайте Innowave Summit във Facebook, Instagram и LinkedIn.

Вижте първите обявени лектори: www.innowavesummit.com/home-en/.

#innowavesummit #varna #bulgaria #innovation #marketing #ecommerce #networking #event

 

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.